Carlos Loureiro Pereira

Discover the authentic flavors of Lake Lugano with chef Carlos Loureiro Pereira.

Our culinary history

Ristorante Roccabella Gandria, un angolo di paradiso sul lago di Lugano, offre piatti tipici valtellinesi, ticinesi e portoghesi, preparati con ingredienti di alta qualità dal nostro chef Carlos Loureiro Pereira.

Our Chef

Our philosophy

With more than 30 years of experience, Chef Carlos blends tradition and innovation, bringing genuine flavors and a harmony of taste to the table for a one-of-a-kind dining experience.

Chef Carlos Loureiro Pereira con il tipico cappello da cuoco
Chef Carlos Loureiro Pereira con il tipico cappello da cuoco
Past experiences

Carlos Loureiro Pereira, class of 1973, originally from Resende, Portugal.

  • Hotel Engadina – St.Moritz,

  • Hotel Posthouse – St. Moritz,

  • Trattoria Mossini – Sondrio,

  • Valtellina Golf – Sondrio,

  • Ristorante Geco nel giardino – Sondrio,

  • Locanda Gandriese – Gandria,

  • Ristorante Antico – Gandria

Chef Carlos

Genuine cuisine and authentic flavors on Lake Lugano.